Milí čtenáři časopisu Soukromák,

ve všech médiích se na nás valí zdravotnické informace o různých nemocích a epidemiích, pojďme se na následujících stránkách ponořit a začíst do témat a a obrázků, jež jsou na hony odlišná od těch, které denně „sjíždíme“ na webu. Neuvidíte zde obrázky injekčních jehel, lékařského prostředí či tiskových konferencí politiků. Tak si od dennodenních událostí
odpočiňte a pojďte se podívat, jak jsme prožili první tři měsíce letošního školního roku plné školních akcí, výletů a událostí.

Záměrně měníme styl časopisu jako více lifestylový, především díky rozhovorům, u kterých jsme velmi vděčni, že můžeme předat jejich myšlenky či zkušenosti zajímavých osobností dál. Můžeme se nechat inspirovat a zažít něco zcela jiného, než se ve škole zažít dá.

Také jsme poprvé přidali do vydání plakát, majestátní erupci kanárské sopky Cumbre Vieja to na velké dvoustraně sluší, nemyslíte?

A také se znovu rozjel program Erasmus+, mohli jsme navštívit rakouský Wels a slovinskou Škofja Loku, obě reportáže také najdete v tomto čísle. V současné době se připravuje další meeting a to v bulharské Sofii, původní termín byl v polovině prosince, tak uvidíme…

V plánu bylo do čísla přidat i trochu více kultury, byla i připravená recenze filmu „Duna“, ale toto číslo už jsme více než na třicet šest stránek prostě nedali.

Těšíme se na vás zase příště!

 

Tak hezké čtení
Marek Švadlena