Maturitní ples tříd 4. ročník a Oktáva (maturanti 2019)

Dne 9. 11. 2018 se u nás v Táboře konal maturitní ples, tedy ples Táborského soukromého gymnázia. Ten dlouho očekávaný den si konečně užily třídy 4. ročníku a oktávy. Účast na plese převýšila očekávání nás všech, neboť finální počet návštěvníků se vyšplhal až na čtyřmístné číslo a překonal tak maturitní plesy našeho gymnázia za posledních několik let. Díky čemuž byla atmosféra naprosto famózní.

Ještě před nástupem maturantů se předvedlo předtančení v podobě latinsko–amerických tanců v podání Adama Jakubčíka a jeho partnerky. Celý večer doprovázela hudba kapely MIDI a o vtipné, ale výstižné moderování večera se postaral fantastický Roman Anděl. Nástup samotný byl sice trochu delší, neboť k ošerpování bylo připraveno (doufali jsme) 29 maturantů. Ale o zábavu se nestaral jen již zmíněný Roman Anděl, ale i sami maturanti, kteří byly připraveni si večer pořádně užít již na nástupu, a zároveň nenechali nikoho ve štychu, kdyby nastalo hrobové ticho.

„Je to jeden z nejlepších maturitních plesů, co tahle škola zažila,“ prozradil jeden z učitelů, jehož jméno nemůžeme prozradit. O skvělé zábavě svědčila nejen úžasná atmosféra, ale i to, že i ve tři ráno bylo na parketu pořád plno!