Vážení a milí čtenáři,

vítejte v novém školním roce 2018/2019! Prázdniny skončily a s nimi i bezstarostné období plné ponocování, koncertů, cestování a mnoha dalších aktivit.

Ale nastupujeme do školy. V létě tu byl čilý stavební ruch, především v nové budově, ale i velká budova žila. Stěhovalo se, malovalo a upravovaly třídy, aby jste mohli mít pěkné školní prostředí. My v redakci časopisu jsme makali, aby jste si hned první školní týden mohli přečíst nové číslo našeho školního časopisu!

Původně bylo v plánu jen kratší číslo. Nakonec je časopis dokonce objemnější, než obvykle. Naplnili jsme ho spoustou fotek, událostí a informací. Především poslední stránka je velmi praktická – plán školního roku. Takže teď už je vše jasné, co kdy bude! No… vlastně všechno ne. Například plánovaný zájezd do Itálie! A kam? Napovím: Modena. Nic? A co Ferrari či Lamborghini?…. Už tušíte?! K tomu přidáme i jezero Lago di Garda a výsledek bude užasný mix přírody, měst a automobilek. Kdo budete chtít se přihlásit, zajděte za organizátory zájezdu Mgr. Novákem či Mgr. Švadlenou. A info nakonec – rodinní příslušníci a kamarádi vítáni. Počet míst v autobuse je omezený, takže kdo dřív přijde, uvidí Lamborghini!

Takže, hezké září!
Marek Švadlena