Halloweenské oslavy v našich třídách

V různých dnech, ale i různých třídách po celé škole proběhly tradiční oslavy Halloweenu. Tento říjnový svátek má svůj půvab, můžete se zmalovat nebo přijít v masce a nebo třeba upéct koláč. Přinášíme i galerii z některých oslav, konkrétně tříd kvinta, 1.A, 4.A, 5.A a kvarty.

Rádi jsme se společně ve třídách sešli, lavice šoupli stranou a dali si něco dobrého na zub – třeba párek v rohlíku v kvintě, dort v 1.A, koláč v kvartě a nebo rovnou celé halloweenské menu v 5.A, to byla fakt bomba! I převleky byly různé, evergreenem jsou kostlivci, strašidla, sem tam duch, nesměla chybět ježibaba nebo ježidědek, ale vměstnali se nám do reje i kouzelníci, nesmrtné dýně či strašlivý krvelačný pirát. Chce také připomenout, že si několik odvážlivců ze třídy sekunda připravilo, naplánovalo a “odučilo” část hodin v 4.A, kteří jim tak zpestřili výuku. Byl to úžasný výkon a tímto bychom jim rádi  poděkovali za takový skvělý výkon.

Každá třída si to báječně užila po svém, hráli jsme společenské hry, pouštěli strašlivou hudbu a trochu i strašili kolemjdoucí učitele a žáky. Jo, tahle rošťárna vyvolávala vlny radosti především u těch menších žáčků.

Foto: třídní učitelé výše zmíněných tříd

Text: Mgr. Marek Švadlena