Oslava 25 let naší školy

Dne 21.2.2019 oslavila naše škola pětadvacáté výročí svého založení a my jsme připravili celodenní program – dopoledne jsme slavnostně otevřeli novou přístavbu školy a odpoledne jsme se bavili ve Společenském centru Univerzita. Ale vše popořadě.

Dopolední program byl zaměřen na prohlídku školy, studenti rádi prováděli návštěvníky z řad absolventů či význačných a pozvaných osobností. Poté jsme se vrhli na slavnostní střih pásky, kterého se zhostili naši milí hosté – Prof. Mag. Franz Andexlinger, OStR, bývalý ředitel partnerského Gymnázia Rohrbach, Prof. Mag. Nikolaus Stelzer, současný ředitel partnerského Gymnázia Rohrbach v Rakousku, starosta města Tábora Mgr. Štěpán Pavlík, senátor za oblast Tábor Mgr. Jaroslav Větrovský a ředitelka Střední zemědělské školy Tábor Ing. Blažena Hořejší. A bylo načase přesunout se do Univerzity…

Odpolední program pak začal úžasným vystoupením zpěvačky operní scény Národního divadla MgA. Jany Kastnerové v doprovodu klavíru v podání pana Ladislava Šotka. Poté už následovalo množství dechberoucích vystoupení ať už starších či mladších studentů, kteří své scénky od vánoční akademie ještě více vypilovali a předvedli atraktivní sportovní a umělecká vystoupení. Další zajímavou vložkou byla i ukázka práce z dílny magistra umění Jakuba Dvořáka, jenž naši školu již v minulosti také absolvoval. Akci ukončila paní Karolína Bubleová Berková svým úžasným pěveckým vystoupením, se kterým vystupovala i například v Paříži či Miláně. Po celou dobu oslavy bylo pro návštěvníky připraveno chutné občerstvení. Hosté byli nadšeni a díky vřelé atmosféře se celý večer podařil na jedničku.

A Noemi Ježková se činila a natočila krátké video o celém eventu, najdete ho na jejím youtube kanálu